Over Advanza

Advanza is een bemiddelingsplatform. Wij brengen vraag en aanbod tussen consumenten en bedrijven samen. Op Advanza.nl kun je ons vertellen welke opdracht je wilt laten uitvoeren. Je ontvangt gratis offertes van geselecteerde professionals. Kies vervolgens de beste deal en realiseer je project. Wij zorgen dat jouw opdracht bij een echte professional terecht komt. Onze professionals hebben al meer dan 1 miljoen opdrachten uitgevoerd.


Voor Professionals

Advanza helpt bedrijven aan nieuwe klanten via Internet. Advanza is specialist op het gebied van het werven van nieuwe klanten voor jouw onderneming. Met 25 enthousiaste medewerkers zijn wij partner van duizenden ondernemers. Deze ondernemers zien hun bedrijf groeien met de nieuwe opdrachten die ze via Advanza ontvangen. Advanza bemiddelt in meer dan 100 branches. Jaarlijks worden er door Advanza 200.000+ opdrachten gegenereerd.

Advanza richt zich op ondernemers die weinig tijd en kennis hebben om klanten online te bereiken. Advanza levert opdrachten aan ondernemers op de Nederlandse en Belgische markt. Dit doet Advanza niet zoals andere partijen alleen in B2C sectoren, maar ook in vele B2B sectoren. Door het succes van alle ondernemers die onze opdrachten ontvangen is Advanza marktleider in Nederland in het B2B segment.

Kwaliteit is belangrijk

De kwaliteit van de professionals en de opdrachten is belangrijk voor Advanza. Wij controleren KvK-nummers en beoordelingen en nemen indien nodig contact op met onze professionals. Onze software analyseert elke opdracht en stuurt deze direct naar de best passende professional. Zo levert Advanza serieuze aanvragen die onze professionals op het juiste moment kunnen behandelen. Dubbele aanvragen of aanvragen met ontbrekende of incorrecte gegevens kunnen onze professionals terugsturen.

over-advanza-2

Persoonlijke assistentie

over-advanza-3

Bij Advanza staat de aanvrager en de professional op nummer één, twee én drie. Dit betekent dat we niet alleen bereikbaar zijn wanneer je vragen hebt. Als professional heb je een eigen accountmanager die actief helpt om het maximale aantal opdrachten te scoren. Ook wanneer we nieuwe kansen zien of trends ontdekken met betrekking tot diensten nemen we contact met je op. Zo werken we samen aan het laten groeien van jouw klantenkring.

Volledige controle voor de professionals van Advanza

Een regio uitbreiden of verkleinen, het aantal offerte aanvragen verhogen of juist verlagen. De professionals van Advanza bepalen zelf waar, wanneer, welk type en hoeveel aanvragen er worden ontvangen. Natuurlijk helpt Advanza je daar graag bij. De professionals kunnen ook zelf inloggen in het controle panel. Zo weten onze professionals zeker dat ze altijd genoeg werk hebben en nooit aanvragen ontvangen wanneer de agenda vol zit of als ze met vakantie zijn.

in control
over-advanza-3